Messzirementember

Golyó mexikói túrája

Friss topikok

  • Nászutasok: Acapulcoban tessék lőni clavadistákat! ilyeneket, mint ezek: www.youtube.com/results?search_quer... (2008.02.05. 20:15) Update - Acapulco
  • Nászutasok: A bálnanézés szabályai a következők: Bálnanéző hajó az, amin van legalább egy fő óceanográfikus ... (2008.02.05. 20:05) Balnanezes Puerto Vallarta-ban
  • Üvege$: Aki olyan bátor, hogy még az üveghez is hozzányúl, annak még ez sem kihívás! ;o) (2008.01.29. 07:41) Zacatecas kepei
  • quitz: na végre, nagy volt a csönd Már éppen javasoltam, hogy a holnapi pókerezést Golyó Memorial Tourna... (2008.01.05. 00:28) Elindultam
  • Goyo: Nem. Azok nem működtek, mert hiányzott a belük. Valószínűleg az előző tulaj egyszer rossz helyen p... (2007.11.30. 22:18) Bogaram

HTML

Linkblog

HTML

Elindultam

2008.01.04. 00:43 | Goyo | 1 komment

December 28-án elidultam a tesómékkal Merida-ból. (több ékezetet pedig mostantol nem lattok)

Az indulast megelozo hetek elegge surure sikerultek. Megszuletett a keresztfiam, es ennek a filmbe illo esemenynek en is aktiv reszese lettem - mivel ugy alakult, hogy az anyukat en vittem a korhazba.

Ket nappal kesobb pedig megjottek a batyamek, akiket meglatogattam a karibi parton, Cozumel szigeten. Ahol egyutt merultunk, es kartavolsagrol nezhettunk teknosoket.

Ezutan Merida-ba vittem oket, karacsonyoztunk egyet jobaratom mexikoi csaladjaval, majd megneztuk Chichen Itza-t es Izamal-t egyutt. Vegul egyutt nekiindultunk mexikoi korutamnak.

Eloszor Ticul-ba mentunk estere, hogy masnap koran mehessunk Uxmal-ba. A Chichen Itza-i kirandulas ugyanis raebresztett minket, hogy nincs rosszabb, mint keson erkezni. Sok turista, es vegul meg ki is zavarjak az embert a helyszinrol, mert 16:30-kor zarjak az egesz kocerajt.

Uxmal utan raleptunk a gazra es lerohantunk Palenque-be. Este a dzsungel peremen aludtunk es masnap relative koran meglatogattuk ezt a masik maja romot, ezutan vizeseket neztunk, majd tovabbautoztunk San Cristobal de Las Casas-ba, ahol eltoltottunk egy hideg estet.

Masnap korulneztunk kicsit, de delutan 4-kor mar uton voltunk a Csendes Ocean partjara, hogy ott koccintsunk az Ujevre. A kivalasztott hely neve Puerta Arista volt - kis porfeszek Mexiko deli partjan. Itt egy napot pihentunk, de 2-an mar ujra utaztunk tovabb a mostani helyszinre - Oaxaca-ba.

Most epp itt pihengetunk, napokon belul pedig elvalunk, es egyedul folytatom utamat. Remelhetoleg akkor lenyegesen tobb idom lesz majd, es raerek sok kepet es irast szerkeszteni, hogy megorokitsem ezt az utazast.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzirementember.blog.hu/api/trackback/id/tr44283979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quitz · http://bodicsek.blog.hu 2008.01.05. 00:28:05

na végre, nagy volt a csönd

Már éppen javasoltam, hogy a holnapi pókerezést Golyó Memorial Tournament-nek kereszteljük.

buék, etc.
süti beállítások módosítása